top of page
IMG_9793.png

Workshop @ Fenz

Tijdens een workshop @ Fenz Art maken we een kunstwerk waarvan je van tevoren niet had kunnen bedenken hoe het eruit zou komen te zien!

 

Je kunt een kunstwerk maken waarbij je van tevoren goed hebt bedacht wat je wilt gaan maken. Bij deze workshop gaan we het een beetje anders doen!

 

De bedoeling is om gaandeweg te ontdekken en te experimenteren met verschillende materialen. Verf, stift, krijt, touw, hout, plantjes, stof en alles wat je maar mooi lijkt om te gebruiken. Met al deze materialen gaan we een abstracte compositie creëren. Zet het denken uit en het ontdekken aan!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Verschillende lagen

Een epoxy kunstwerk bestaat uit verschillende lagen. Om je eigen kunstwerk @ Fenz Art te maken kom je minimaal 2x langs om aan je kunstwerk te werken.

 

Een epoxy kunstwerk wordt in tegenstelling tot een schilderij op doek van voor naar achter opgebouwd. Waar je bij een schilderij op doek vaak eerst de achtergrond schildert, creëren we bij het epoxy kunstwerk eerst de voorgrond en in de tweede afspraak de achtergrond van het kunstwerk.

 

Laag 1

De eerste keer gaan we aan de slag met lijnen, vormen en kleine materialen. Als de eerste laag naar tevredenheid is wordt deze voor je gefixeerd met epoxy zodat we tijdens de vervolg afspraak verder kunnen werken aan de tweede laag.

 

Laag 2

Tijdens de tweede afspraak kun je over de eerste laag heen te werken en ontstaat er mooie overlapping en diepte in het werk. Vormen, lijnen en kleuren lopen door elkaar heen, voor en achter elkaar langs, en dit zorgt voor een dynamisch resultaat.

 

Ook de tweede laag van je kunstwerk wordt weer in een epoxy laag vastgezet. En dan is het aan jou om te bepalen of het werk klaar is of dat je er nog een keer aan verder wilt werken. Als je epoxy kunstwerk helemaal naar tevredenheid is kun je het signeren, thuis aan de muur hangen, showen aan je familie, ernaar kijken en je fantasie erop loslaten. 

 

Misschien zie je wel dingen waarvan je je niet eens bewust was tijdens het maken!

Contact

Lijkt het je leuk om je eigen kunstwerk te maken @ Fenz Art? Neem dan contact met me op!

 

Groetjes, Fenna

bottom of page